Missie.

Iedere professional tijd over te laten houden voor de dingen die er toe doen.

Eigenaar van Adviselab

Wanneer er bij mij iets kriebelt in mijn onderbuik, dan weet ik dat ik goed zit en dat ik vooral moet luisteren naar die 'kriebel'. Mijn intuïtie is mijn kompas die mij 5 jaar geleden leidde naar het ondernemerschap, waar ik uiteindelijk 4 jaar geleden vol overtuiging in stapte.

Wat ik ging doen als ondernemer was mij toen nog niet helemaal duidelijk. Ik had wel ideeën, probeerde eens wat en rolde van het 1 in het ander. 

Learning by doing, zo omschrijf ik het maar. Ik ben een praktijk dame, altijd al geweest. Laat mij maar werken dan leer ik het snelste en het beste. 

Inmiddels kan ik mij wel expert noemen op het gebied van zakelijk inzicht en overzicht. 

Ik breng structuur, op plekken waar een moment van chaos is. Het geeft me die kriebel in mijn buik, dus ik weet dat ik goed zit.

Ik mag met fantastische ondernemers en teams werken, krijg een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven en vakgebieden en ik vertrek weer als de rust terug is.

Ondertussen werk ik aan een heel gaaf project! In mijn hoofd is het af, nu nog alles samen laten komen en dan heb ik nog dit jaar een heel mooi fundament staan, voor een nieuwe toekomst van Adviselab en mijn huidige en toekomstige klanten.

Ik geloof erin dat je samen meer bereikt dan alleen en ik gun het iedere professional om tijd over te houden voor de dingen die je echt leuk vind, zakelijk of privé.

Angela Brito de Campos profiel foto

Angela Brito de Campos

Eigenaar Adviselab

Lianne Bijleveld | INTOTHENEW